Boost

Marknadsföring som fungerar.
Addera 20-80 nya medlemmar i månaden. Boost har generat över 6000 leads, 3000 nya medlemmar och rekordförsäljning för många av våra kunder under Covid.

Digital marknadsföring med er grafiska profil

Uppläggning & optimering av annonser

Vi ger förslag och producerar allt material

Möjlighet att ta fram egna, unika kampanjer

Garanterat fler nya medlemmar

Så funkar Boost

Med KlubbSverige BOOST får ni ett komplett paket av tjänster som hjälper er att marknadsföra ert gym och att sälja mer.Vi ger förslag på kampanjer och producerar även allt material. Ni får färdiga målgruppsanpassade digitala kampanjer som vi hjälper er lägga upp och optimera i era digitala kanaler. Tack vare vår ständiga analys och kontinuerliga dialog med våra kunder kan vi se vilka kampanjer som fungerar bäst, så ni slipper uppfinna hjulet igen och istället fokusera på annat!

Annons optimering

Som Boost-klubb lägger vi upp era annonser via Facebook Business Manager och optimerar dem löpande för att ni ska få ut maximalt resultat av annonserna och mest av er marknadsbudget. Med hjälp av vår egenutvecklade plattform kan vi jämföra hur era annonser presterar jämfört med andra gym runt om i landet.

Boost webinar

Varje månad får ni även access till två (2) unika Boost Webinar. Dessa webinar är exklusiva för Boost-klubbar och en riktig guldgruva. Under dessa möten kan ni ställa frågor till våra experter, bolla egna tankar och lyssna på andra branschkollegor. Vi ser även på utfallet på olika kampanjer för att se vilka som fungerat bra och analyserar, tipsar och lär oss tillsammans med målet att boosta varandras business!

Vi hjälper er hela vägen

Boost är det kompletta konceptet för att driva marknadsföring och försäljning på ert gym. Vi hjälper er hela vägen – från att ta fram en bra idé, paketera den, skapa en snygg landningssida, ta fram en bra annons, lägga upp den på Facebook och Instagram, optimera annonsen för maximal effekt, fånga in leads, hjälpa er att boka möten och effektivisera ert säljmöte så att ni inte bara säljer fler medlemskap utan att ni även säljer mer och ökar snittintäkten per medlem.

”Med hjälp av KlubbSveriges koncept BOOST har vi alltid ett inflöde av leads och nya medlemmar. Det är såklart extra värdefullt för oss i dessa tider”

Rickard & Malin

Puls Leksand

“Boost hjälpte oss se potentialen i PT Small Group framför allt och att potentialen på PT-sidan är stor. Vi har förut mest jobbat med singel PT-timmar och försökt paketera workshops och andra små utbildningstillfällen under året men utan att få något stort gensvar på någon av grejerna. Med Boost blev det superenkelt!”

Hanna

Umeå Sport & Motion

“Alla behöver en duktig coach. Att vara med i BOOST gör oss bättre på det vi gör.”

Urban

Urban Movement

“Det har varit en helt fantastisk period för mig. Vi har ökat vår medlemsbas med lite mer än 50% sedan vi började jobba med Boost.”

Christoffer

Fit Ranx

“Vi tog hjälp av KlubbSverige för att få igång våra PT Small Groups och våra PTs att få in nya kunder. Med hjälp av deras landningssidor har vi lyckats fylla våra grupper och även få in leads till våra PTs, så de har fått fler kunder att jobba med.”

Rickard & Malin

Puls Leksand

%

nöjd kund

Om du inte är 100% nöjd med Boost under dina tre första månader avslutar vi och du får pengarna tillbaka. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer. 

Adress

KlubbSverige AB
Uppfinnargränd 5-7
Järla Sjö, Stockholm

Om KlubbSverige

www.klubbsverige.se
Tel: 08-673 2550

E-post

info@klubbsverige.se